"Klaar voor BSO Move it? "
 

Heeft u een klacht?


Klachten regeling
Als er klachten zijn m.b.t. BSO Move it, dan horen wij dit graag. De eerste stap is met de desbetreffende persoon te bespreken. Wij willen dit graag bespreken en dit zo snel mogelijk met u oplossen. Voor uw klachten kunt u ons aanspreken of stuurt u een mail naar info@bsomove-it.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Mening en verwachtingen
Wij vragen ouders geregeld om hun mening en verwachtingen, bijvoorbeeld in de jaarlijkse (evaluatie)gesprekken. Daarnaast nodigen wij ouderen van harte uit om zaken ter verbetering aan te geven. Dit kan door ons aan te spreken, via de mail of binnenkort via de oudercommissie (deze wordt nog gevormd). Deze mogelijke verbeterpunten nemen wij mee in ons beleid en in de werkoverleggen.


De geschillencommissie
Ondanks alles, kan het voorkomen dat ouders een klacht blijven houden. Het meest gebruikelijk is dan om de klacht nogmaals bespreekbaar te maken bij ons, BSO Move it. Mocht dit alsnog niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan kunt u bij de geschillencommissie kinderopvang uw klacht indienen

Telefoon: 0900-1877 (€0,20 per gesprek)
maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur
Op feestdagen zijn wij gesloten
E-mail: info@klachtenloket-kinderopvang.nl
Wij zijn in 2023 klachtenvrij. 
 
 
 
E-mailen
Bellen