"Klaar voor BSO Move it? "
 

Een middagje bij ons

Om 14:00 uur worden de kinderen door ons van school gehaald. Afhankelijk van de school zullen wij lopend, fietsend of in de BSO bakfiets naar de BSO vertrekken. Eenmaal aangekomen hebben de kinderen de tijd om te kletsen en samen te spelen.

Rond 14:45 uur (afhankelijk van de activiteit) gaan we met z'n allen fruit eten en krijgen ze wat te drinken. Vervolgens zal de eerste activiteit worden uitgelegd / klaargezet. De kinderen die hieraan willen deelnemen kunnen dan meedoen, anderen kinderen hebben de mogelijkheid om iets anders te doen. Wij zullen de kinderen stimuleren om aan onze leuke activiteiten mee te doen, maar we zullen ze niet verplichten.

Na de eerste activiteit is er een rust moment. Hierna wordt de 2e activiteit doorgenomen en klaargezet. We streven ernaar om elke dag een muzikale- en een sportieve activiteit uit te zetten. Afhankelijk van het weer, het aantal kinderen en wat er gepland staat kan dit veranderen. Denk hierbij aan waterspelen of een uitje naar bijvoorbeeld een speeltuin, kinderenboerderij, het bos etc.

Zodra de tweede activiteit is afgerond (rond 16:30 uur) is er nog gelegenheid tot vermaak in de kantine of buiten. Voorbeelden hiervan zijn tafeltennis, tafelvoetbal ,Wii sport, knutselen, kleuren, bouwen met lego of kapla of een spelletje spelen. 

Einde van de dag, de kinderen en begeleiding hebben allen een geweldige dag samen gehad. 😄


 
 
 
 
E-mailen
Bellen